gingerbread

There are a lot of Christmas messes being made around the house, with all kinds of creativity and goings on it’s the kind of mess I’m happy about.

We made a huge batch of gingerbread dough last week (it will keep for weeks), so whenever we get the urge to bake something delicious, or top up the ones we’ve eaten off the tree, M can just throw on an apron and get to it all by herself if she wants to.  It helps too that the wood burner is on at full throttle now and the oven is always at the ready to cook up some treats.

 

IMG_2048

IMG_2054

IMG_2055

IMG_2073

IMG_2072

Advertisements

2 thoughts on “gingerbread

  1. Est ce qu’il y a du gluten dans la pâte ? J’ai une recette de pain d’épices sans gluten mais je ne sais pas si je peux faire des petits sujets comme vous…
    Sue la première photo, il me semble que M a des petites queues de cheval !!!!!
    Bisous
    Françoise

    • Oui, et du beurre aussi malheureusement! Je sais pas si c’est comme le pain d’épice qu’on a ici. La pâte est très dur et puis c’est comme des biscuits après,il n’y a pas d’œufs. Je voulais faire sans gluten/laitage mais j’ai pas trop cherché et puis je me suis dis bon c’est noêl

      Oui, elle est d’accord pour une tresse sur le coté ces jours-ci, c’est mignon!
      Bisous

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s